Forum Jest Mi³e Kazdy Wobec Siebie Jest Mi³y Nie Przeklinamy Na Forum! NA FORUM JEST MI£A ATMOSFERA. ZapraszaM
Administrator
Mokuton to ograniczenie wiêzów krwi Pierwszego Hokage, a pó¼niej Yamato (Tenzou) - w wyniku eksperymentów genetycznych Orochimaru. Polega na zamianie chakry w energiê ¿yciow±. Pozwala u¿ytkownikowi na nieograniczon± kontrolê nad ziemi± i wod±, dziêki czemu tworzy ro¶liny, nad którymi ma w³adzê (mo¿e manipulowaæ ich kszta³tem i rozmiarami).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jutsu Mokuton
Moku Bunshin no Jutsu
Jutsu za pomoc± którego Yamato tworzy drewnianego klona. Po wykonaniu trzech pieczêci tworzy siê klon. Yamato mo¿e siê z nim komunikowaæ poprzez umys³ na bardzo dalekie odleg³o¶ci. Jego zdolno¶ci bojowe s± przybli¿one do "orygina³u". S³u¿y np. do po¶cigów lub rozpoznawania terenu, po to aby sam "stwórca" zbêdnie siê nie nara¿a³.
chakra: 800 ( za klon)
Shischuuka no Jutsu
Dosyæ zabawna technika, dziêki której mo¿na stworzyæ ogromny dom z drewna. Bardzo wygodna podczas d³u¿szych wypraw, poniewa¿ praktycznie w ka¿dej chwili mo¿na siê gdzie¶ zatrzymaæ bez potrzeby rozbijania obozu.
chakra:6000