Forum Jest Mi³e Kazdy Wobec Siebie Jest Mi³y Nie Przeklinamy Na Forum! NA FORUM JEST MI£A ATMOSFERA. ZapraszaM
Administrator
Rinnegan to ograniczenie wiêzów krwi Rikudou Sennin (Mêdrca Sze¶ciu ¦cie¿ek) i jego potomków. Rikudou Sennin by³ przedstawiony jako pierwotny shinobi, a jego doujutsu traktowane jako najpotê¿niejsze z trzech wielkich doujutsu. Mówi siê, ¿e jako pierwotny shinobi stworzy³ wspó³czesne ninjutsu. Rinnegan by³ traktowany jako bóg stworzenia, kiedy ¶wiat by³ umêczony chaosem i jako broñ destrukcji, która mog³a zwróciæ wszystko w nico¶æ. U¿ywanie Rinnegana mo¿e daæ w³adze u¿ytkownikowi nad wszystkimi sze¶cioma elementami chakry.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jutsu Rinnegan:
Kuchyiose Chikao No Jutsu
Jedno z cia³ posiadanych przez u¿ytkownika Rin'nengana mo¿e przyzwaæ pozosta³e do siebie. Odleg³o¶æ przywo³ywacza od innych cia³ nie gra roli.
chakra: 10 000
Shōten no Jutsu
Pein potrafi u¿yæ techniki Zmiany Postaci, po¶wiêcaj±c ludzi i tworz±c z nich idealne kopie innych cz³onków Akatsuki, ³±cznie z ich unikalnymi broniami i technikami. Si³a klona zale¿y od ilo¶ci danej mu czakry (za pierwszym razem by³o jej 30%). Z cz³onkami organizacji Lider potrafi siê kontaktowaæ za pomoc± telepatii.
chakra: 20 000
Rindensei no Jutsu
technika oparta na Rinneganie ,u¿ytkownik powoduje nag³± zmianê pogody ,przeciwnik na pocz±tku mo¿e byæ zdziwiony lecz po pewnym czasie zacznie go to denerwowaæ a¿ w koñcu bêdzie tak zmylony ¿e nie zauwa¿y lec±cych z nieba kunai i shurikenów wymierzonych w jego kierunku.Broñ spada z nieba po wyrzuceniu w górê ma³ego zwoju który wybucha i tworzy masê kunai i shurikenów.Ciê¿ko je omin±æ ,poniewa¿ spadaj± z ka¿dej strony,nawet pod skosem nieraz nie pomo¿e nawet tarcza.
chakra: 10 000